Toijalan kuntokeskus

Personal trainer Jaakko Saarela

Jaakko Saarela

Olen 22-vuotias entinen SM-tason kilpahiihtäjä. Urani loppui pahoihin selkäongelmiin, jotka tekivät täysivauhtisen kilpailemisen ja tarpeeksi kovan harjoittelun mahdottomaksi. Valmistun maaliskuussa Tampereella personal traineriksi Trainer4you personal trainer -koulutusohjelmasta. Aiemmin olen valmistunut saman kouluttajan hyvinvointi -ja kuntosalivalmentajaksi. Nämä yhdistettynä omalta urheilu-uralta mukaan tarttuneeseen tietotaitoon antavat hyvän lähtökohdan auttaa muita ihmisiä saavuttamaan tavoitteitaan hyvinvoinnin ja liikunnan parissa.

Lihaskunto -ja kuntosaliharjoittelu

Lihaskuntoharjoittelu on tärkeä harjoittelun osa-alue riippumatta siitä, onko tavoitteena lihasmassan kasvatus, kestävyysliikunnan tukeminen, laihduttaminen, kiinteytyminen vai yleinen terveyttä edistävä hyvinvointi. Personal trainerinä autan suuntaamaan harjoittelun tavoitetta vastaavaksi henkilökohtaisella treeniohjelmalla sekä opetan kuntosaliliikkeiden oikean suoritustekniikan, jotta treenistä saataisiin maksimaalinen hyöty irti ja vältyttäisiin loukkaantumisilta.

Kestävyysharjoittelu

Kestävyyskunto on tärkeässä roolissa ihmisen jokapäiväisessä elämässä. Yleinen vireystila paranee ja elämästä nauttiminen on helpompaa, kun kestävyyskunto on riittävällä tasolla. Kestävyysharjoitteluun pätee sama kuin lihaskuntoharjoitteluun; oikein suoritettuna tärkeä työkalu tavoitteesta riippumatta! Jos tavoitteenasi on kestävyyskunnon parantaminen, tai vaikkapa jokin kuntourheilutapahtuma, etkä tiedä kuinka harjoitella tai rytmittää harjoittelua parhaan tuloksen saavuttamiseksi, ota yhteyttä, niin tehdään juuri sinulle sopiva henkilökohtainen harjoitussuunnitelma tavoitteen saavuttamiseksi! Tarjoan valmennusapua myös kestävyysurheilijoille oman 15 vuoden harjoittelutaustani ja urheilulle elämiseni myötä.

Ravinto-ohjaus

Ravinnon merkitys kehittymisen takaamiseksi on yhtä tärkeää kuin itse harjoittelu ja varsinkin painonpudottajalle ja kiinteytyjälle vielä harjoittelua tärkeämpää. Minulta saat ohjausta myös ravintoasioissa ruokapäiväkirjan ja sen analysoinnin myötä. Ravintopuolen kuntoon laittaminen nostaa hyvinvoinnin uudelle tasolle!

Jos olet valmis tekemään elämäntaparemontin terveellisempään suuntaan, haluat pudottaa painoasi tai kiinteytyä, sinulla on tavoitteita kuntoilun tai urheilun parissa, olen valmis ottamaan haasteen vastaan ja antamaan oman panokseni tavoitteen saavuttamiseksi. Lihaskunto -ja kestävyysharjoittelulla päästään oikein suoritettuna uskomattomiin tuloksiin ravintopuolen ollessa kunnossa!

Jaakko istuu Jaakko juoksee Jaakko kiskoo taljaa Jaakko juoksee


Kurkelantie 1, 37800 Akaa | 0400-538322 | Sirkka Salminen