Toijalan kuntokeskus

Matalan kynnyksen paikka

Kuntosalia

Seniorisali tarjoaa mahdollisuuden turvalliseen terveysliikuntaan. Asiakkaat saavat henkilökohtaista ohjausta kuntosalin käyttöön ja kaikenlaiseen liikuntaan. Ohjaajina toimivat fysioterapeutit ja kuntosalivalmentaja.

Opastamme kuntoiluun huomioiden asiakkaan iän, vaivat ja sairaudet. Ikääntyvän on tärkeää huolehtia lihaskunnostaan. On hyvä, että kävellään ulkona, mutta lihasvoiman ja nivelliikkuvuuksien ylläpitoon pelkkä kävely ei riitä.

Ikäryhmän 50+ harjoittelussa keskeistä on, että sopivalla harjoittelulla voidaan hidastaa ikääntymiseen liittyvää lihasmassan vähenemistä, kehittää tasapainoa sekä ylläpitää fyysistä toimintakykyä.

Seniorisalilla on kotimaiset HUR:n laitteet. HUR:in laitteet soveltuvat hyvin niin ohjattuun kuin vapaaseenkin harjoitteluun niiden helppokäyttöisyyden vuoksi. Paineilmalaitteet ovat helppokäyttöisiä ja madaltavat näin harjoittelun aloittamisen kynnystä myös ensikertalaisille.

Seniorisali on monipuolinen, pienen ryhmäkoon kuntosali. Kuntosalin ei tarvitse olla hulppean suuri. Arvostamme intiimiä tunnelmaa, jossa voi helposti vaihtaa kuulumisia muiden kuntoilijoiden kanssa. Seniorisalilla on käytössä kahdeksan erilaista HUR-laitetta. Salilla on lisäksi juoksumatto, cross-traineri, pyörä sekä Nustep (istuttava cross-traineri).

Kuntosalia Kuntosalia Kuntosalia


Kurkelantie 1, 37800 Akaa | 0400-538322 | Sirkka Salminen